Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



divendres, 24 de novembre del 2017

Concerts a Sant Pau del Camp

Aquests són els concerts que es faran a Sant Pau del Camp durant el proper mes de desembre:

  • 03-12-2017, diumenge, a les 13 h. Concert d'Advent. L'Ensemble instrumental Confluència Sonora amb la Capella de Música de Sant Pau del Camp, directora: Chistina Koch. Interpretaran àries d'oratori de Bach, Händel i Pergolesi. Gratuït; aportació voluntària.

  • 03-12-2017, diumenge, a les 17 h. ArsinNova, director: Marc Díaz Callau. Benèfic ambulància Kènia.

  • 15-12-2017, divendres, a les 19 h. Concert de Nadal d'Amics dels Àngels. Capella de Música de Sant Pau del Camp, directora, Christina Koch, i Coral de Jesús Maria, directora Eulàlia Benito. Benèfic ambulància Kènia.

  • 16-12-2017, dissabte, a les 18 h. Concert de Nadal de les Corals del Barri. Gratuït.

  • 23-12-2017, dissabte, a les 17:30 h. Nois de 9 a 11 anys: Esquellerinc (Agrupació Cor Madrigal), director Manel Cubelles. Cor de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, director Manel Cubelles, i Petits Cantaires Lauradiencs (Andorra), director Òscar Sánchez. Benèfic ambulància Kènia.