Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 27 de juny del 2017

Amics de Núria: nova web


Us presentem la web del grup "Amics de Núria" - Cliqueu aquí per accedir-hi.

Els Amics de Núria, que tenen per nom principal “Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Núria”, estan estretament vinculats al Santuari des de fa més de cinquanta anys. Són uns enamorats de Núria i de la Santa Imatge. Se senten afortunats d’haver trobat el tresor: “Feliç, perla de Déu, el qui aquí us troba / al fons d’immensa natural petxina” (Mn. Manuel Pal, Núria: Ofrena lírica, 2006).
Núria, aquesta “muntanya escarpada mig any coberta de neu”, com diuen els Goigs, té la sort de comptar amb aquesta associació que, des de les ciutats i pobles escampats arreu, li dóna suport i escampa els valors i la devoció d’aquest petit paradís del nostre país.
Aquesta pàgina web ha de ser un valuós instrument per divulgar els seus anhels i activitats. I també per convocar a la seva associació més amics i simpatitzants que vulguin compartir el que podríem anomenar la passió nurienca.