Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 15 de febrer del 2016

9a Jornada de Pastoral Educativa

Els propers 4 i 5 de març, el Seminari Conciliar de Barcelona acollirà les 9a Jornades de Pastoral Educativa, que enguany porten per títol Creats i cridats a estimar la Creació.


Les jornades, que comptaran amb tallers, exposició d’editorials i visites culturals, s’obriran amb sengles ponències: De la creació a la re-creació, a càrrec de la Doctora en Teologia, Claustre Solé, i La cura de la casa comuna (encíclica Laudato Si del Sant Pare Francesc), a càrrec del físic i teòleg, Llorenç Puig, i del pedagog Carles Armengol.

Les jornades organitzades per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) i la Unió de Religiosos de Catalunya (URC), inclouran tallers de Xavier Morlans, Rosa Ribas, Carmen Jalón, Carmina Mas, Assumpta Montserrat, Patrícia Viesca, Juanjo Fernández i Raül Benéitez.