Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 26 de novembre del 2015

ADVENT-NADAL: MATERIAL PELS ANIMADORS, CATEQUISTES...

Ara que arriben l'Advent i el Nadal, des de la Comunitat d'Acompanyants de SantFeliuJove hem elaborat el material que trobareu en aquest enllaç, que us pot servir per a les sessions amb els grups d'adolescents i joves.

D'altra banda, us anunciem que el proper diumenge 29 de novembre, de les 17 a les 20 hores, tindrà lloc el recés d'Advent a la Casa de l'Església. Tots convidats!
 

dilluns, 23 de novembre del 2015

Miseri-COR-dia: el secret dels 10 manaments

El músic Antoni-Olaf Sabater (Ventdelplà, Olor a colònia),el crític de cine Peio Sànchez, i el teòleg Xavier Morlans, han creat un espectacle multimèdia-flux: un entrellaçat de seqüències de pel·lícules actuals, música en viu i monòlegs, d'un gran impacte emocional i d'una nova eficàcia comunicativa.     



Propera sessió: dijous 26 de novembre, 20,00 hores aJesuïtes El Clot (C. València 680). Entrada lliure, aportació voluntària. 
 
No t'ho perdis! Especialment si tens la sort de viure a la vora!
Per veure el video de dos minuts de la sessió anterior a la parròquia de Sta Anna només cal clicar al damunt d'aquest enllaç.


dimecres, 11 de novembre del 2015

Vida de Sant Esteve. Primer màrtir del cristianisme.

La llibreria Claret i l’editorial Difusió, es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre Vida de Sant Esteve. Primer màrtir del cristianisme, Llibre il·lustrat amb activitats. Relat de la vida de Sant Esteve.

En l’acte intervindran Ignasi Ricard i Fàbregas, claretià; i Antoni Pladevall i Font, capellà, historiador i autor del text.

L'acte tindrà lloc dilluns 23 de novembre, a les 19,00 h a la Sala Casaldàliga de la llibreria Claret de Barcelona (carrer Roger de Llúria, 5).

dimecres, 4 de novembre del 2015

POESIA RELIGIOSA I TRANSCENDENT

Us informem del recital benèfic poeticomusical, de poesia religiosa i transcendent, el divendres, 27 de novembre, a les 7 de la tarda, al Reial Cercle Artístic de Barcelona, carrer dels Arcs 5, de Barcelona.


Els poetes i músics participants cediran llibres i Cd’s d’autoria pròpia per vendre’ls a benefici de la investigació del càncer infantil dels laboratoris de la Fundació Sant Joan de Déu.


Els poetes participants, entre d’altres, seran: Jordi Pàmias, Teresa Costa Gramunt, Miquel-Lluís Muntané, Eduard Miró, Laia Llobera, Marta Pérez i Sierra, Josep-Oriol Vaca, Glòria Calafell, Rosa Fabregat, Carles Duarte, David Jou, Vicenç Llorca, Susanna Rafart, Gemma Casamajó i Solé, Guillem Vallejo, Francesc Forcades, Empar Sáez, Isabel Ortega, Eduard Sanahuja.


dilluns, 2 de novembre del 2015

Trobada Europea de la comunitat de Taizè

La Trobada Europea de la comunitat de Taizè aquest any és ben a prop... VALÈNCIA! 

Des de la delegació diocesana de Pastoral de Joventut de Barcelona oferim baixar amb els busos de l'Acollida i anar junts com grup, inscrivint-vos junts en grup de la dele. Sortirem ben de matí en busos i participarem en la trobada de València juntament amb joves de tota Europa.
Preu:
  •   25 euros. Viatge en bus anada i tornada amb el bus d'AcollidaBCN (ja us inscrivim nosaltres)
  •   80 euros. Bus + inscripció amb delegació de Barcelona (25€+55€). Us inscrivim nosaltres.

28/12/15: 7h. Seminari Conciliar de Barcelona. Arribada a les 11h a València
01/01/16: 18h. Sortida de València, arribada a les 22h a Barcelona.



Aquí us deixem el vídeo de la trobada:


Dia 1 de desembre data límit per inscriure's.



Inscriviu-vos en aquest enllaç.